Chalet Rosa

Onze vakantiewoning in het Zwitserse plaatsje Kippel is werkelijk een bijzonder plekje. Het is van alle gemakken voorzien en ligt in een schitterend natuurgebied.

In de winter

Genieten in de winterLotschental in de winter

De vakantieregio "Lötschberg" is in de winter een witte sprookjeswereld en een waar eldorado voor skiërs, langlaufers en winter wandelaars! 

 

Overzichtelijke en gezinsvriendelijke ski-gebieden in het Lötschental zijn klaar om beginnende,  maar ook geoefende skiërs te ontvangen. Het unieke aan dit gebied is dat het voldoet aan de eisen voor de World-Cup wedstrijden. Langlaufliefhebbers of diegene die het willen worden, vinden in het sneeuw vakantiegebied "Lötschberg" meer dan 100 km  voorbereide Langlaufloipen. Maar ook zij die liever wandelen of op sneeuwschoenen lopen komen niets te kort. Circa 75 km goed geprepareerde winter wandelwegen gaan door een prachtige witte wereld. Het nodigt uit om ontspannen te genieten van de rust en de natuur.

 

 

Informatie winterseizoen

Hoogte dal station 1419 -2100 m, hoogte skigebied: 2100-3100 m. Er zijn 7 berg banen totaal,  1 kabelbaan, 1 gondelbaan, 2 stoeltjesliften, 2 ski liften, 1 kinder skilift. 10 skipisten, lengte totaal 31 km, snow park. Skischool (alpin, langlauf), kinder skischool vanaf 3 jaar. Langlaufloipen totaal 32 km (2,5 km verlicht), snow foot wandelpaden, winterwandelpaden 30 km.

 

Skigebied

Klik voor een overzicht van alle skigebieden!

 

Het laatste nieuws

24-12Seizoen 2019 - 2020
Vakantiehuis reserveren